Ladislau Boloni a primit distincția ''Fibula de la Suseni''

122
Ladislau Boloni a primit distincția ''Fibula de la Suseni'' - ladislauboloni-1448991637.jpg

Articole recomandate

Lucian Goga, prefectul județului Mures, a acordat marți diplome de excelență și Distincția ''Fibula de la Suseni'' unui număr de șase personalități, printre care antrenorul de fotbal Ladislau Boloni și fostul jucător de handbal Radu Voina.



Antrenorul nu a putut să fie prezent la ceremonie, dar a trimis un mesaj citit de soția sa Klara Boloni: ''Dragi târgumureșeni, astăzi chiar trebuia să fie sărbătoare pentru mine, din mai multe motive, dar voi aminti două dintre ele: mă simt mândru pentru decorația cu care Prefectura Mureș m-a decorat. Mă întorc spre dumneavoastră și vă mulțumesc. Astăzi trebuia să fie sărbătoare — credeți-mă că sunt sincer — și pentru faptul că orice zi petrecută la Târgu Mureș pentru mine înseamnă sărbătoare. Regret foarte mult că nu pot să fiu lângă voi, numai doi oameni, soția mea, Klara, și cu mine, cunoaștem cu adevărat profunzimea lucrurilor și ale îngrijorării care mă împiedică să stau astăzi în fața dumneavoastră. Astăzi nu îmi permit să mă plimb timp îndelungat la Târgu Mureș, astăzi nu mă opresc nici în fața Cetății, nici în fața Bibliotecii Teleki, mă opresc numai pentru o clipă și în fața Primăriei și pe strada pe care locuim, nu îndrăznesc să urc până la Facultatea de Medicină, dar nu cobor nici până la stadionul meu drag. Astăzi doar o clipă îndrăznesc să mă gândesc și la târgumureșeni, doar o clipă''.

Precizăm că Ladislau Boloni a fost demis în luna noiembrie de către conducerea formației Al Ittihad, după ce echipa sa a pierdut derby-ul cu Al Ahli, însă antrenorul nu a mai revenit în țară, potrivit Agerpres.ro.

Cea mai înaltă distincție a județului Mureș a fost acordată unor personalități născute în județ, printre care se regăsesc fostul internațional de fotbal Ladislau Boloni, fostul handbalist Radu Voina, maestrul Pompeiu Hărășteanu, prim-solist al Operei Române, dramaturgul Alina Nelega, omul de afaceri Rucsandra Hurezeanu și, post mortem maiorului Tiberius Marcel Petre, mort în urmă cu șase ani în Afganistan.

Distincțiile au fost acordate în baza Ordinului Prefectului nr. 326/ 27.11.2015, în semn de înaltă recunoaștere pentru întreaga activitate profesională, culturală, socială și pedagogică, pentru aportul deosebit la consolidarea identității comunității mureșene.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.4815 secunde