Larisa Iordache va participa la AT&T American Cup

233
Larisa Iordache va participa la AT&T American Cup - larisa-1389373809.jpg

Articole de la același autor

Gimnasta română Larisa Iordache va participa la ediția 2014 a concursului AT&T American Cup, care va avea loc pe 1 martie, la Greensboro (Carolina de Nord), anunță site-ul federației americane de specialitate, consultat de Agerpres.

Invitațiile au fost trimise pe baza performanțelor înregistrate la Campionatele Mondiale din 2013, unde Larisa a cucerit medalia de bronz la sol.

Competiția a devenit în 2011 etapă pentru individual compus în Cupa Mondială organizată de Federația Internațională de Gimnastică.

"Este o participare incredibil de puternică, atât la masculin, cât și la feminin", a declarat Steve Penny, președintele USA Gymnastics. "Șapte băieți și toate cele opt fete au încheiat în primele 12 locuri la individual compus la Mondialele 2013. AT&T American Cup va marca debutul drumului către Jocurile Olimpice de vară de la Rio de Janeiro, din 2016", a mai spus Penny.

În întrecerea feminină, alături de Larisa Iordache, vor mai participa Victoria Moors (Canada), Carlotta Ferlito, Vanessa Ferrari (ambele din Italia), Roxana Popa Nedelcu (Spania), Giulia Steingruber (Elveția), Simone Biles și Kyla Ross (ambele SUA). 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2673 secunde