Laurențiu Toma a tăiat panglica inaugurală a magazinului oficial al HCM-ului

1884
Laurențiu Toma a tăiat panglica inaugurală a magazinului oficial al HCM-ului - 96b1c60888e6fd61e76d317d7dfa430a.jpg
Începând de ieri, clubul HCM Constanța are propriul său magazin oficial, acesta fiind inaugurat în prezența jucătorilor și a membrilor conducerii executive.
De aici, suporterii campioanei României la handbal masculin își pot cumpăra nu numai tricouri și obiecte cu însemnele clubului, ci și produse sportive. Prețurile sunt, însă, destul de mari: 150 de lei pentru un tricou de joc, 25 de lei pentru o eșarfă, 170 de lei o geantă de voiaj sau o pereche de bascheți și 270 de lei un trening. Cele mai accesibile sunt brelocurile și pixurile - doar câțiva lei.
"Mulți suporteri ne cereau tricourile după meciuri, însă, acum, vor avea po-sibilitatea de a purta același echipament ca și noi. Sper să fie și mai aproape de echipă", a declarat, la festivitatea de inaugurare, extrema Laurențiu Toma, cel care a tăiat panglica.
Printre primii clienți ai magazinului, amplasat la intrarea în Sala Sporturilor, s-au numărat portarul Ionuț Stănescu și directorul executiv al HCM-ului, Nurhan Ali.
"Este o idee mai veche a conducerii, aceea de a deschide, după modelul cluburilor din vest, un magazin oficial. Am dorit să facem ceva în conformitate cu performanțele echipei. Sper ca suporterii să vină în număr și mai mare, iar aceste produse și echipamente de joc îi pot apropia și mai mult de echipă. De asemenea, magazinul vine și ca o completare a bugetului alocat de administrația locală. Criza economică ne-a afectat pe toți, așa că banii sunt bineveniți", a declarat Nurhan Ali.

Victorie în meciul cu Pandurii
HCM Constanța a susținut, aseară, la Sala Sporturilor, partida cu Pandurii Târgu Jiu, întâlnire contând pentru etapa a 19-a a Ligii Naționale de handbal masculin. După 60 de minute, victoria a revenit formației gazdă, cu scorul de 36-32, după ce, la pauză, tabela indica 19-14 în favoarea trupei lui Zoran Kurteș și Eden Hairi.
În urma acestui succes, HCM Constanța și-a consolidat prima poziție în clasament, cu 34 de puncte.
Etapa viitoare (duminică, 14 martie), campioana României va întâlni, în depla-sare, pe HC Minaur Baia Mare.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 06 Martie 2010
Stire din Sport : Victorie sau adio Europa!
Pagina a fost generata in 0.3955 secunde