Liga a III-a, dată peste cap de virusul Covid-19. Gloria Albeşti, surpriza neplăcută a rundei

163
Liga a III-a, dată peste cap de virusul Covid-19.  Gloria Albeşti, surpriza neplăcută a rundei - liga-1603636651.jpg

Articole de la același autor

Numărul cazurilor de infectări cu virusul Covid-19 a „explodat” în ţara noastră, iar acest lucru nu putea să nu afecteze şi fotbalul românesc. Astfel, sâmbătă, 24 octombrie, în cadrul etapei a şaptea a Ligii a III-a la fotbal, în Seria a III-a, doar două partide s-au disputat, restul fiind amânate, după ce au fost depistaţi jucători infectaţi cu noul coronavirus.

Singura echipă constănţeană care a jucat, Gloria Albeşti, a reuşit contra-performanţa rundei, fiind învinsă, pe teren propriu, scor 0-1 (0-0), de Recolta Gheorghe Doja, echipă aflată pe ultimul loc în clasament şi care până la ora acestui meci nu acumulase niciun punct în actuala stagiune. Unicul gol al întâlnirii a fost marcat de Ionuț Cositoru, în min. 55.

În cealaltă partidă din serie, Mostiştea Ulmu a trecut, acasă, cu scorul de 2-0, de SC Popeşti Leordeni.

Meciurile Axiopolis Sport Cernavodă - Înainte Modelu şi CS Afumaţi - FC Viitorul II au fost amânate pentru data de 4 noiembrie.

În total, 13 partide din etapa a şaptea a Ligii a III-a au fost reprogramate, din pricina cazurilor de infectare cu virusul Covid-19.

Etapa viitoare (sâmbătă, 31 octombrie), ar trebui să se dispute partidele Recolta Gheorghe Doja - FC Viitorul II, SC Popeşti-Leordeni - Axiopolis Sport Cernavodă şi Gloria Albeşti - Mostiştea Ulmu, totul depinzând însă de evoluţia pandemiei. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7045 secunde