Liga Campionilor / Emoții pentru Steaua, în această seară

76
Liga Campionilor / Emoții pentru Steaua, în această seară - ligacampionilor-1405525721.jpg

Articole recomandate

Steaua debutează în această seară în noul sezon al Ligii Campionilor, iar startul îl va lua în Norvegia, pe terenul celor de la Stromsgodset IF, în turul II preliminar al competiției (ora 20:30, în direct la ProTV).

Campioana României pornește drept favorită în acest joc, dar presiunea pe care o are Constantin Gâlcă e imensă. Patronul echipei i-a trasat drept obiectiv calificarea în grupele Ligii Campionilor, iar o eventuală eliminare în acest tur ar echivala cu rămânerea în afara competițiilor europene în acest sezon. Astfel, că Steaua trebuie să fie foarte atentă, pentru că bugetul echipei, cifrat la o sumă de aproximativ 16 milioane de euro, depinde în cea mai mare măsură de calificarea în cupele europene, scrie prosport.ro.


Helmut Duckadam, președintele de onoare al Stelei, citat de prosport.ro, a confirmat că Gâlcă va începe contra lui Stromsgodset cu același 11 ca în Supercupa cu Astra: Arlasuskis - Râpă, Varela, Szukala, Latovlevici - Filip, Prepeliță - Chipciu, N. Stanciu, Tănase - G. Iancu.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6079 secunde