Liga Națională de handbal feminin. CSU Neptun, spulberată de CSM București

146
Liga Națională de handbal feminin. CSU Neptun, spulberată de CSM București - csuneptun-1411920074.jpg

Articole de la același autor

Echipa de handbal feminin CSU Neptun a suferit un eșec în meciul cu prima clasată CSM București, scor 22-41 (12-23), în meciul din etapa a șaptea a Ligii Naționale. Partida s-a disputat, ieri, la Sala Sporturilor din Constanța. 


Elevele lui Ion Crăciun nu au avut nicio șansă în fața bucureștencelor, care au condus întreg meciul. Oaspetele au avut și apărare bună și un atac agresiv, ceea ce le-a permis să se detașeze ușor și să aibă un ecart mare încă din prima repriză. "S-a văzut diferența de experiență și de valoare. Îmi pare rău că noi am cedat prea repede. La fiecare greșeală se uitau pe bancă. Pe cine să bag în teren cu mai multă experiență și cu mai mult tupeu? Mai e mult de muncă. Nu CSM București e echipa cu care trebuie să ne batem noi", a declarat, la final, antrenorul Ion Crăciun. Pentru CSU Neptun, au marcat: Andreea Enescu - 10, Andreea Ivan, Larisa Tamaș - câte 5 și Paula Toma - 2. Următoarea partidă a constănțencelor va fi pe data de 2 octombrie, în compania Dunării Brăila. 


Rezultatele celorlalte meciuri ale rundei: HCM Baia Mare - HCM Roman 26-15, U Cluj - Mureșul Târgu Mureș 32-24, SCM Craiova - CSM Unirea Slobozia 26-21, CSM Ploiești - HC Zalău 22-18. Partidele Corona Brașov - HCM Râmnicu Vâlcea și Cetate Deva - HC Dunărea Brăila s-au disputat aseară, terminându-se după închiderea ediției. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.3115 secunde