Mâine și poimâine, regal de gimnastică la Constanța

Loredana Erimia și Andreea Dincă se retrag din activitate la "Cupa Farul"

1905
Loredana Erimia și Andreea Dincă se retrag din activitate la
Sportivele constănțene Loredana Erimia și Andreea Dincă vor spune adio competițiilor de gimnastică aerobică cu ocazia Campionatului Național de seniori și juniori și a "Cupei Farul" (ediția a 11-a), întreceri care sunt găzduite în acest week-end de Casa de Cultură din Constanța, au anunțat oficialii CS Farul.
Regalul de gimnastică aerobică, la care intrarea este liberă, se dispută mâine de la ora 13 (când încep evoluțiile juniorilor 1 și 2), iar duminică, 5 septembrie, de la ora 11 (când se dă startul întrecerii seniorilor și a juniorilor 3). Tot mâine, se va desfășura și festivitatea de retragere din activitatea competițională a celor două gimnaste.
La Naționale și la "Cupa Farul" vor participa 12 cluburi: CSM Arad, Urania Arad, Universitatea Arad, UNEFS București, Triumf București, Palestra 21 Caracal, CS Farul Constanța, CSS1 Constanța, "Win Gym" Constanța, Colegiul Național Sportiv Cetate Deva, Gimnis Iași și CSS Petroșani.
Cei mai înalți oficiali ai Federației Române de Gimnastică prezenți la Constanța sunt Mircea Apolzan (secretar general), Alina Drăgan (antrenor federal) și Carmencita Constantin (membru în Comitetul Tehnic).

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 01 Septembrie 2010
Stire din Sport : Cinci portari la antrenamentele Farului
Luni, 30 August 2010
Stire din Sport : Hipnotizați timp de 13 minute
Pagina a fost generata in 0.4505 secunde