Lotul României de rugby în 7, reunit în vederea Europenelor

317
Echipa națională de rugby în 7 s-a reunit, zilele trecute, și a început anul cu o serie de antrenamente.
Antrenorul Bogdan Muntean a declarat că principalul obiectiv al echipei din acest an este: "Menținerea în grupa de elită a Grand Prix-ului european. Jucătorii au fost testați în această săptămână, iar lucrurile au decurs foarte bine, având în vedere perioada de tranziție prin care au trecut jucătorii. Rezultatele au fost bune și ne dau speranțe pentru reușita activităților viitoare".
Lotul se va reuni pentru antrenamente în fiecare marți și miercuri, până la sfârșitul lunii martie, iar staff-ul tehnic vizează deja participarea la câteva turnee pregătitoare.
Pe 8 și 9 iunie, naționala României de rugby în 7 va participa la Campionatul European de la Lyon, urmând ca în luna septembrie să facă deplasarea în Anglia, pentru același turneu. Ultima etapa a campionatului va avea loc pe 21 și 22 septembrie, la București.
Iată lotul României: Alexandru Beldean, Valentin Ivan, Tiberiu Conache, Alexandru Comănescu, Niculae Barbu, Marius Antonescu, Andrei Gaița, Andrei Bucurescu, Dan Stătulescu, Marius Mamoc, Silviu Tănase, Ionuț Dumitru, Ștefan Pătrașcu, Dragoș Vlăsceanu. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.2781 secunde