Campionatul Naţional de rugby-juniori U19

LPS Constanţa, favorită la calificarea în marea finală

132
LPS Constanţa, favorită la calificarea în marea finală - 1-1652446422.jpg

Articole de la același autor

Duminică, 15 mai, sunt programate partidele din semifinalele Campionatului Naţional de rugby-juniori U19.

Pentru iubitorii sportului cu balonul oval din Constanţa, atracţia maximă o reprezintă duelul dintre echipa Liceului cu Program Sportiv „Nicolae Rotaru” şi cea a Clubului Sportiv Şcolar Gura Humorului, programat, de la ora 11.00, pe stadionul „Mihail Naca” din strada Primăverii.

Formaţia constănţeană, antrenată de Nicolae Radu Mocanu, a încheiat sezonul regulat pe prima poziţie şi porneşte favorită, însă e de aşteptat ca replica oaspeţilor să fie una viguroasă. Moldovenii au provocat una dintre cele două înfrângeri ale LPS-ului în faza preliminară a campionatului, scor 12-27 la Gura Humorului, şi şi-au vândut scump pielea şi în partida de pe litoral, câştigată cu greu de constănţeni, 23-19.

Semifinala de la Constanţa va fi arbitrată de Radu Petrescu, ajutat de judecătorii de margine Robert Dascălu şi Gheorghe Andrei. Arbitru nr. 4 - Viorel Bujoreanu.

În cealaltă semifinală, de la aceeaşi oră, ACSOV Pantelimon primeşte vizita celor de la Colegiul Naţional „Aurel Vlaicu”.

XXX

În Campionatul Naţional de rugby-juniori U17, cununa de lauri a revenit echipei ACS Şoimii-CS Dinamo Bucureşti, care, în marea finală, a învins, cu scorul de 32-22, pe CSS Bârlad.

Medaliile de bronz au fost adjudecate de LPS Suceava (55-17 în finala mică cu CSR-RC-CSU Săcele Braşov), în timp ce reprezentantele judeţului Constanţa, CS Cleopatra Mamaia şi CS Victoria Cumpăna, au terminat pe poziţiile cinci, respectiv şase.

Foto: Facebook / Nicolae Radu Mocanu

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.5002 secunde