Lucian Bute, șanse mari de a boxa cu britanicul Carl Froch

8488
Pugilistul român Lucian Bute, campion IBF la categoria super-mijlocie, ar putea boxa cu deținătorul centurii versiunii WBC, britanicul Carl Froch, într-o gală ce va avea loc, în luna septembrie, la Nottingham.

"Înțelegerea este aproape parafată și se pare că duelul va avea loc la Nottingham Arena, în primele două săptămâni ale lunii septembrie. Staff-ul lui Lucian Bute a arătat suficient interes, ei dorind ca sportivul român să se lupte cu cei mai buni", a precizat promotorul englez Mick Hennessy, citat de "Daily Express".
Potrivit cotidianului britanic, meciul dintre Bute și Carl Froch va fi programat în jurul orei 4.00 dimineața, pentru ca el să fie preluat și de televiziunile americane.
Froch și-a păstrat titlul mondial la categoria super-mijlocie, versiunea WBC, învingându-l, în luna aprilie, la Mashantucket, prin decizia arbitrului spre finalul reprizei a 12-a, pe americanul Jermain Taylor. Pugilistul britanic și-a exprimat dorința de a unifica toate centurile de la această categorie, începând cu cea a lui Bute.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.9287 secunde