Lucian Munteanu a câștigat Top 12 la juniori

1907
Lucian Munteanu a câștigat Top 12 la juniori - 88d70f07879c075f1202535f1b2a7936.jpg
Constănțeanul Lucian Mun-teanu, de la LPS "Nicolae Rotaru" CSS - Farul, a câștigat întrecerea masculină de la Top 12 pentru juniori la tenis de masă, care a avut loc la Tg. Secuiesc. Alți doi constănțeni au ocupat pozițiile opt (Tiberiu Marga) și nouă (Roxana Iamandi).
Astăzi, la Buzău, în Sala Sportu-rilor "Romeo Iamandi", echipa națională de senioare a României, condusă de pe banca tehnică de constănțeanul Viorel Filimon, va înfrunta Italia, în derby-ul etapei a treia a Grupei A din Liga Europeană a Națiunilor (prima divizie). Meciul începe la ora 19.00 și este transmis în direct de GSP TV.
În clasament, Italia e lideră, cu patru puncte, iar România o urmează pe doi (3 p). Din lotul tricolor, fac parte și două constănțence, Eliza Samara și Cristina Hârâci.
Cele două, alături de alți zece reprezentanți ai LPS - Farul (Andrei Filimon, Cristi Grigore, Lucian Munteanu, Bogdan Simion, Sorin Săbăngeanu, George Stere, Andreea Filip, Alexandra Chirametli, Ana-Maria Sebe și Ioana Ghemeș), participă, între 5 și 7 martie, la Arad, la Campionatul Național individual de seniori.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 24 Februarie 2010
Stire din Sport : Andrei Filimon s-a accidentat în Qatar
Pagina a fost generata in 1.5977 secunde