Luptătoarea Gabriela Prodan, felicitată de primarul Mariana Gâju

171
Luptătoarea Gabriela Prodan, felicitată de primarul Mariana Gâju - luptatoarea2-1599760627.jpg

Articole de la același autor

Luptătoarea Gabriela Prodan, din localitatea Cumpăna, este o sportivă ambiţioasă, care face spectacol pe saltea. Tânăra în vârstă de 15 ani este legitimată la Clubul Sportiv Victoria Cumpăna şi este antrenată de maestrul George Papazu.

Primarul comunei Cumpăna, Mariana Gâju, a ţinut să se întâlnească cu Gabriela şi să o felicite pentru ascensiunea sa rapidă.

„Cumpăna are sportivi cu care se mândrește, iar Gabriela Prodan se numără printre ei. Pe cât este de mică și firavă, pe atât este de determinată și motivată să lupte în competițiile sportive și să câștige.

Gabriela se pregătește intens în aceste zile la Costinești, pentru a participa la Campionatul Național individual de lupte feminine, libere și greco-romane ce se va desfășura pe plaja Obelisc din Costinești, în perioada 7-12 septembrie.

Fetița este campioană a României la U15 și componentă a lotului național.

Cum sportul reprezintă un mod de viață la Cumpăna, am ținut să fiu alături de Gabriela și de antrenorii săi, să le urez succes și, indiferent de rezultat, să-i transmit că este și va rămâne o campioană”, au fost cuvintele Marianei Gâju. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3809 secunde