Luptător de kickboxing reținut, după ce și-a bătut iubita mai rău decât pe adversarii din ring

253
Luptător de kickboxing reținut, după ce și-a bătut iubita mai rău decât pe adversarii din ring - graure57311900-1572337122.jpg

Articole de la același autor

Un sportiv celebru din Pitești a fost reținut după ce și-a bătut și sechestrat iubita. Luptătorul de kickboxing era supărat pentru că femeia a decis să pună capăt relației cu el.


Luptătorul de kickboxing Cătălin Graure, medaliat la campionate naționale și mondiale și fost elev al lui Ciprian Sora, a fost reținut de poliția din Pitești după ce și-a sechestrat fosta iubită, a amenințat-o cu un cuțit și a bătut-o crunt.


Din cercetări s-a stabilit că sportivul Cătălin Graure ar fi pătruns, fără drept, în locuința fostei concubine, din Pitești, pe care ar fi lovit-o și ar fi determinat-o, prin acte de violență, să nu părăsească locuința. Totodată, la plecare acesta și-ar fi însușit, fără drept, cheile de la locuința persoanei vătămate.

Cătălin Graure este cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, furt, violare de domiciliu, distrugere și lipsire de libertate în mod ilegal, scrie romaniatv.net


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.8029 secunde