Luptător român, medaliat cu aur la Campionatele Europene

256
Luptător român, medaliat cu aur la Campionatele Europene - lupte-1560971775.jpg

Articole de la același autor

Luptătorul român Vasile Cojoc l-a învins în finală pe armeanul Vighen Nazarian și a cucerit medalia de aur la categ. 80 kg, stilul greco-romane, la Campionatele Europene pentru cadeți, competiție care se desfășoară, săptămâna aceasta, în Italia, la Faenza. 
Până la disputa pentru aur, românul a trecut în preliminarii de polonezul Alan Matela, în optimi a dispus de rusul Baisar Evloev, în sferturi a câștigat în fața moldoveanului Gabriel Lupașco, iar în semifinale s-a impus în fața suedezului Alexander Mikael Johansson. 


În ceea ce-i privește pe ceilalți luptători români participanți la competiție, la categ. 65 kg, Ioan Bălan a pierdut în recalificări în fața germanului Jan Wolfanger, David Grigorean (categ. 110 kg) a cedat și el în recalificări, în fața armeanului Razmik Kurdian, la cat. 45 kg, Gheorghiță Scheul l-a învins în optimi pe slovacul Albin Galbavy, dar a pierdut în sferturi în fața lituanianului Rokas Cepauskas, în timp ce Denis Florin Mihai (cat. 51 kg) a fost învins în optimi de rusul Kiril Cetkarev.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3758 secunde