Luptătorii campioni, în demonstrație la Mangalia

627
La ediția a 7-a a "Cupei Florilor" la lupte, competiție organizată pe teren propriu de CS Mangalia, au evoluat demonstrativ cei doi proaspăt campioni naționali de la LPS "Nicolae Rotaru" CSS Constanța, Ionuț Caraș și Sebastian Agrigoroșoaiei.

Cei doi au devenit campioni naționali la lupte greco-romane în urmă cu mai mult de o săptămână, cu ocazia întrecerii desfășurate la Mamaia, la Complexul Sportiv "Idu". Acum, au făcut deplasarea la Mangalia, unde s-au numărat printre punctele de atracție ale "Cupei Florilor".
"Cei doi au prezentat procedeele care i-au făcut campioni. Întrecerea a fost reușită, bine organizată. O adevărată sărbătoare la Mangalia, pe scena Casei de Cultură", a declarat, pentru "Cuget Liber", tatăl lui Ionuț Caraș.
La "Cupă" au evoluat 53 de sportivi (născuți în 1994 și mai mici), de la Mangalia și de la Constanța, oaspeții fiind legitimați la LPS "Nicolae Rotaru" CSS, unde sunt antrenați de Valentin Dobrin și Ioan Giuglea (la greco-romane), Ioan Bărbătei și Petru Bucur (la libere).
Constănțenii care au evoluat au fost: categ. 32 kg: Osgean Iliaș, categ. 35 kg: Iulian Grăjdan, categ. 38 kg: Ionuț Caraș, categ. 42 kg: Cătălin Grigoraș, categ. 47 kg: Alexandru Cristea, categ. 53 kg: Sebastian Agrigoroșoaiei, categ. 59 kg: Vlad Caraș (fratele lui Ionuț), categ. 66 kg: Tiberiu Puiu și categ. 73 kg: Dorin Pârvan.

Două medalii la Naționale
CS Mangalia a participat, în week-end-ul trecut, și la o competiție oficială de anvergură, Campionatul Național de cadeți la lupte libere, la Reșița. Sportivii pregătiți de Marian Oancea au cucerit două medalii, argint (Răzvan Roman - categ. 63 kg) și bronz (Florin Soare - categ. 100 kg), și un loc cinci (Gheorghe Nițu - categ. 63 kg). "Au participat 297 de luptători, de la 35 de cluburi. A fost o întrecere extrem de disputată, ca o finală europeană", a declarat, pentru "Cuget Liber", Marian Oancea.
Și juniorii 1 de la greco-romane de la LPS au avut Campionat Național la finele săptămânii, la Pitești, însă cele mai bune rezultate au fost două locuri șapte, prin Dorian Udrea și Laurențiu Rusu, ambii la categoria 84 kg.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.9213 secunde