Lupte / Primul turneu internaţional în timp de pandemie. Români medaliaţi la Openul Poloniei

125
Lupte / Primul turneu internaţional în timp de pandemie. Români medaliaţi la Openul Poloniei - lupte-1604571468.jpg

Articole de la același autor

Luptătorii români și-au testat forțele la primul turneu internațional, Openul Poloniei, după o lungă perioadă de pauză, generată de pandemia Covid-19. La Varşovia, lotul României de lupte libere a fost reprezentat de cinci sportivi, obținând trei medalii, informează Federaţia Română de Lupte. 


Astfel, la categ. 57 kg, Răzvan Kovacs a cucerit medalia de aur, fiind urmat de Petru Crăciun (Rep. Moldova) şi de Ali Karaboga (Turcia). 
La categ. 74 kg, Maxim Vasiloglo a pierdut în finală în faţa turcului Fazil Eryilmaz şi a cucerit argintul, pe locul al treilea clasându-se Charles Afa (Franţa) şi Andrzej Sokalski, reprezentant al ţării gazdă.
La categ. 61 kg, Ivan Guidea şi-a adjudecat medalia de bronz, alături de grecul Georgios Pilidis, primele două poziţii fiind ocupate de turcii Ahmet Duman şi Recep Topal. 


La Openul Poloniei au mai participat doi luptători români, care s-au clasat în afara podiumului: Nikolay Okhlopkov a terminat pe 7 la categ. 65 kg, iar Ştefan Coman a fost al optulea (ultimul) la categ. 70 kg. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.2291 secunde