Lupte / Trei români, în recalificări la lupte libere, la Cupa Mondială din Serbia

156
Lupte / Trei români, în recalificări la lupte libere, la Cupa Mondială din Serbia - lupteserbia1712-1608196756.jpg

Articole de la același autor

Luptătorii români Răzvan Kovacs, George Bucur şi Mihai Palaghia vor evolua, joi, 17 decembrie, în recalificările concursului de lupte libere din cadrul Cupei Mondiale individuale de la Belgrad (Serbia), informează Federaţia Română de Lupte. 


La cat. 57 kg, Kovacs a fost învins în optimi de armeanul Arsen Harutiunian, iar calificarea acestuia în finală i-a adus românului accesul în recalificări, unde îl va avea drept adversar pe Andrei Iaţenko (Ucraina). 


La cat. 70 kg, George Bucur a pierdut în optimi în faţa turcului Haydar Yavuz, iar calificarea acestuia în finală a făcut ca Bucur să ajungă în recalificări, urmând să îl înfrunte pe Ghitinomagomed Gadjiev, din Azerbaidjan.


La cat. 92 kg, Mihai Palaghia a fost învins în optimi de Georgii Rubaev, moldoveanul a ajuns în ulterior în finală, astfel că Palaghia se va lupta în recalificări cu un reprezentant al Turciei, Erhan Yaylaci. 


Tot joi, 17 decembrie, debutează la CM luptătorii Ivan Guidea (61 kg), Nikolai Okhlopkov (65 kg), Mădalin Mînzală (79 kg) şi Michael Manea (97 kg). 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.6984 secunde