MĂCEL pe "Santiago Bernabeu". S-au marcat 10 goluri!

129
1
MĂCEL pe

Articole recomandate

Meci fabulos pe "Santiago Bernabeu", acolo unde, astăzi, Real Madrid a câștigat cu scorul de 9-1 întâlnirea cu Granada, din cadrul etapei a 29-a a Primerei Division. "Galacticii" și-au umilit adversarii, iar Cristiano Ronaldo a punctat de cinci ori.


În prima parte, superstarul portughez a reușit un hattrick (cel mai rapid al carierei) în minutele 30, 36 și 38, iar în partea a doua a mai scuturat plasa porții în minutele 54 și 89. De asemenea, este pentru prima dată când lusitanul înscrie de cinci ori într-un meci. Pentru gazde au mai înscris Bale (25), Benzema (52 și 56) și Mainz (83 - autogol). Golul oaspeților i-a aparținut lui Ibanez (74), scrie evz.ro.


Comentează știrea

rodica
5 aprilie 2015
oferta anului, acum pentru toti!

Oferta anului, acum pentru toti! De ce veti gasi din ce in ce mai des aceasta oferta de lucru? Pentru ca noi suntem cei mai seriosi! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Duminică, 07 Decembrie 2014
Stire din Sport : Cristiano Ronaldo uimește din nou
Miercuri, 25 Martie 2015
Stire din Sport : Anunț de ultim moment despre Messi
Pagina a fost generata in 1.9172 secunde