Mamaia, gazda stagiului național al verii la aikido

538
Federația Română de Aikido și Secția Aikido Constanța organizează, prin Autoritatea Națională pentru Sport și Tineret, stagiul național al verii, la Tenis Club Idu Mamaia, în perioada 6 - 8 iulie.
Stagiul va fi condus de președintele și directorul tehnic al FR de Aikido, Shihan Dan Corneliu Ionescu, care este în același timp președinte al Confederației Europene de Aikido și posedă gradul de 8 Dan Aikido și 8 Dan Katana. Acesta va fi asistat pe durata stagiului de maeștrii Nicu Ungureanu (6 Dan), Alexandra Vasilescu (5 Dan), Ioan Mirică (5 Dan), Bogdan Frățilă (5 Dan), Sorin Joghiu (5 Dan).
La eveniment, vor participa instructori și sportivi din cluburile Aikido afiliate federației, dar și sportivi din organizațiile neafiliate încă. În cadrul antrenamentelor de pe parcursul celor trei zile, se vor studia tehnici de luptă cu și fără arme.
Aikido nu este doar un sport sau o artă marțială, ci o cale completă de desăvârșire personală, o cale a armoniei cu noi înșine și cu ceilalți, adresându-se în egală măsură, bărbaților și femeilor, tinerilor și adulților, fără limită de vârstă sau condiție fizică.
Reprezentanții Federației Române de Aikido țin să-i mulțumească secției de Aikido Constanța și președintelui acesteia, Iulian Bosoi, pentru efortul și competența sa în organizarea acestei manifestări naționale.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7687 secunde