La 88 de ani, este tot în competiție

"Maraton" pentru Traian Petcu: de la Găești, la Piatra Neamț

279

Articole de la același autor

Atletul constănțean Traian Petcu s-a clasat pe primul loc la Crosul Veteranilor de la Găești, categoria de vârstă 88 de ani, competiție inclusă în cadrul seriei de evenimente prilejuite de Zilele Orașului.
Concursul sportiv a fost precedat de un scurt moment de istorie. Astfel, în parcul central, în fața statuii lui Radu cel Mare, organizatorii au dat citire actului de naștere al orașului, vara aceasta împlinindu-se 514 ani de la întemeierea Găeștiului.
Startul crosului s-a dat din dreptul fabricii de frigidere Arctic, iar sosirea a fost la Casa de Cultură. Cei aproximativ 200 de concurenți au avut de parcurs distanța de trei kilometri, caravana alergătorilor fiind însoțită de motocicliști și bicicliști purtând drapelul național.
"Primii trei clasați, pe categorii de vârstă, de la 40 la peste 80 de ani, au primit diplome și tricouri. La final, toată lumea a mers la un prânz stropit cu… țuică de Pitești!", a declarat, pentru "Cuget Liber", profesorul Traian Petcu.

După victoria de la Găești, Traian Petcu a luat parte și la Crosul Veteranilor de la Piatra Neamț, ediția I, concurs organizat de Primăria și Asociația Județeană de Atletism Piatra Neamț.
Au participat circa 150 de atleți, traseul fiind "desenat" între stadion și Hotelul Ceahlău. De data aceasta, Traian Petcu nu a mai câștigat, ci a terminat pe locul VI, o poziție excelentă, în condițiile în care topul a fost făcut la categoria generală +65 ani.
Următorul concurs la care va fi prezent veteranul constănțean este crosul de la Petroșani, programat în data de 4 august.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.3623 secunde