Mare surpriză la europenele de handbal! Danemarca pleacă acasă

648
Mare surpriză la europenele de handbal! Danemarca pleacă acasă - ddd-1579167456.jpg

Articole recomandate

Campioana olimpică și mondială en titre, Danemarca, a fost eliminată după prima fază a grupelor Campionatului European de handbal masculin - EHF EURO 2020, în urma victoriei reușite de Ungaria în fața Islandei, cu 24-18, miercuri, la Malmo (Suedia).

După două rezultate surprinzătoare, 30-31 cu Islanda și un meci egal cu Ungaria, 24-24, danezii aveau nevoie de un eșec al maghiarilor, coroborat cu o victorie a lor pentru a merge mai departe. Danemarca a învins Rusia cu 31-28, dar acest succes a rămas unul de palmares.

Eliminarea Franței face ca două dintre cele trei medaliate la Mondialul din 2019 să lipsească din grupele principale ale turneului organizat de Norvegia, Austria și Suedia. Singura medaliată mondială aflată încă în cursă este vicecampioana Norvegia.

Ungaria (2 puncte) va evolua în grupa principală alături de Norvegia (2 puncte), Slovenia (2 puncte), Portugalia (0 puncte) și Suedia (0 puncte). În cealaltă grupă se vor afla, la Viena, Austria (2 puncte), Spania (2 puncte), Croația (2 puncte), Cehia (0 puncte), Germania (0 puncte) și Belarus (0 puncte). Primele două clasate din fiecare grupă se vor califica în semifinalele programată să aibă loc la Stockholm.

Rezultatele înregistrate miercuri în Grupa E:

Rusia - Danemarca 28-31

Islanda - Ungaria 18-24

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4333 secunde