Marea surpriză a ultimelor ore de transferuri: Antoine Griezmann a plecat de la FC Barcelona

169
Marea surpriză a ultimelor ore de transferuri: Antoine Griezmann a plecat de la FC Barcelona - antoinegriezmann-1630476466.jpg

Articole recomandate

A rămas fără Lionel Messi în urmă cu puțin timp, iar în ultimele ore ale perioadei de mercato a mai cedat un jucător de marcă. FC Barcelona s-a despărțit de Antoine Griezmann, atacantul făcând drumul înapoi la Atletico Madrid.


Catalanii l-au împrumutat pe atacant pentru două sezoane la Atletico, după cum informează Marca.com.


La finalul perioadei de împrumut, campioana en-titre a Spaniei are posibilitatea de a-l transfera definitiv pe internaţionalul francez.


Mutarea lui Antoine la Atletico a mai fost negociată de către cele două grupări din LaLiga, dar discuțiie au fost întrerupte în momentul în care formația din Madrid a refuzat un schimb cu portughezul Joao Felix.


FC Barcelona a dus o luptă crâncenă pentru a micșora masa salarială. Antoine era fotbalistul cu cel mai mare salariu de la catalani (după despărțirea de Messi), iar cedarea la Atletico a venit ca o mare gură de oxigen pentru oficialii grupării de pe Camp Nou.


Variantele lui Atletico erau următoarele: un transfer în schimbul a 50 de milioane de euro sau un împrumut pe doi ani cu opțiune de cumpărare definitivă.


Aflată într-un amplu proces de reorganizare din punct de vedere al salariilor, FC Barcelona a răsuflat ușurată după ce a scăpat de cel mai mare angajament din lotul antrenat de Ronald Koeman.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.703 secunde