Marian Drăgulescu, învingător în Memorialul "Arthur Gander"

416
Marian Drăgulescu, învingător în Memorialul
Cu un total de 59.950 puncte, gimnastul român Marian Drăgulescu, dublu campion mondial, s-a impus în întrecerea masculină din cadrul celei de-a 26-a ediții a Memorialului "Arthur Gander", competiție ce a avut loc la Morges (Elveția), la care au participat sportivi și sportive reprezentând 11 națiuni.
În clasament, "Marocanul" a fost urmat de Jeffrey Wammes (Olanda; 59.850) și de Jordan Iovtchev (Bulgaria; 59.250).
La feminin, competiția a fost câștigată de elvețianca Ariella Kaeslin (42.400), în timp ce pe locul doi a fost românca Diana Chelaru (41.950). Poziția a treia i-a revenit Kseniei Semenova (Rusia; 40.450).
Premiul special al Memorialului a fost adjudecat de Diana Chelaru, care a fost notată cu 13.600 pentru exercițiul de la sol.
Memorialul "Arthur Gander" este un concurs creat în amintirea celui care a fost președintele Federației Internaționale de Gimnastică, remarcat pentru contribuția importantă la regulamentul tehnic din gimnastica masculină.
Marian Drăgulescu va mai rămâne în Elveția până duminică, 1 noiembrie, zi în care, alături de Anamaria Tămîrjan, componentă a lotului olimpic feminin al României (selecționer, Nicolae Forminte), va evolua la Swiss Cup, la Zurich. Desfășurarea Cupei Elveției presupune un traseu de calificare din preliminarii, în semifinale și finale, care vor stabili națiunea câștigătoare, gimnaștii din fiecare echipă fiind obligați să evolueze unul după altul. În finală, se vor califica patru "cupluri" de gimnaști, care vor începe concursul de la zero.
Anamaria Tămîrjan este debutantă la Swiss Cup, în timp ce Marian Drăgulescu va înregistra cea de-a treia participare, după ce s-a impus la edițiile din 2001 și 2003.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4009 secunde