Clasamentul celor mai buni sportivi din Balcani

Marian Drăgulescu, surclasat de baschetbalistul grec Vassilis Spanoulis

202
Marian Drăgulescu, surclasat de baschetbalistul grec Vassilis Spanoulis - e28df1562d48ef5b410b6962def2e263.jpg
Gimnastul român Marian Drăgulescu a fost surclasat de baschetbalistul grec Vassilis Spanoulis în clasamentul celor mai buni sportivi din Balcani în 2009, titlu acordat în urma votului agențiilor naționale de presă din opt țări, printre care și România, a anunțat agenția bulgară BTA.
În vârstă de 27 de ani, Spanoulis este conducătorul de joc al echipei Panatinaikos Atena, cu care a câștigat Euroliga în sezonul trecut. El a evoluat în cea mai mare parte a carierei în Grecia, cu excepția unei scurte prezențe în NBA, la gruparea Houston Rockets, în sezonul 2006 / 2007.
Spanoulis a obținut, în septembrie, cu naționala Greciei, medalia de bronz la Campionatul European de baschet din Polonia.
Pe locul doi în preferințele jurnaliștilor din cele opt țări balcanice (Albania, Bulgaria, Grecia, Macedonia, Muntenegru, România, Serbia și Turcia) s-a clasat românul Marian Drăgulescu, dublu campion mondial în acest an, la sărituri și sol, în timp ce locul trei i-a revenit pugilistului bulgar Detelin Dalakliev.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Joi, 24 Decembrie 2009
Stire din Sport : Rețeta fericirii
Joi, 24 Decembrie 2009
Stire din Sport : Raț ar putea ajunge la Real Madrid
Pagina a fost generata in 1.6868 secunde