Marian Pană și-a dat acceptul pentru achiziționarea lui Adrian Pătulea

836
Marian Pană și-a dat acceptul pentru achiziționarea lui Adrian Pătulea - farulmarianpana-1311967928.jpg

Articole de la același autor

Tehnicianul Farului a fost convins de vârful care a jucat ultima dată în ligile inferioare din Anglia. În schimb, "marinarii" au renunțat la alți doi jucători sosiți în probe.
Marian Pană, antrenorul principal al Farului, a declarat că vârful testat de "marinari" în ultimele zile, inclusiv la amicalul de vineri cu Chimia Brazi, Adrian Pătulea (26 de ani), are OK-ul său pentru a demara tratativele cu echipa constănțeană. Pătulea a jucat ultima dată în ligile inferioare din Anglia, iar vineri a înscris un gol în remiza Farului, 3-3, cu echipa de Liga a III-a.
Pană a renunțat în schimb, după confruntarea de vineri, la alți doi fotbaliști pe care Farul i-a avut în probe, Marius Zidăroiu (fundaș dreapta, 23 de ani) și Florin Epure (fundaș stânga, 22 de ani).
Disputa Chimia - FC Farul s-a jucat la Brazi, pe drumul de întoarcere al constănțenilor de la Predeal. Formația prahoveană a condus de trei ori, Farul revenind de fiecare dată, prin golurile lui Pătulea (30), M. Nicolau (40) și R. Oprea (84). În minutul 90, faristul Ștefan Ciobanu a ratat o lovitură de la 11 m.
"A fost un joc bun, pe un teren favorabil, dar pe o căldură insuportabilă. Am văzut și multe lucruri bune, dar am comis și multe erori. S-a văzut că nu am avut prospețime, fiind la finalul cantonamentului montan", a declarat Marian Pană, la finele partidei.
Formula de start a Farului a fost: Cernea - Zidăroiu, Nicolau, L. Ștefan, Epure - Husein, Sascău, Ștefoi, I. Lupu - Stăncioiu - Pătulea. Au mai jucat Nițescu, Chehaia, Șt. Ciobanu, L. Dobre, Buzea, R. Oprea, Gh. Badea și M. Tănasă. Portarul Cernea a evoluat tot meciul, ceilalți doi goal-keeperi, Măcelaru și Fl. Dobre, fiind accidentați.
După ce au revenit la Constanța, jucătorii Farului au primit liber până luni, la ora 17,30.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 3.9295 secunde