Dinamo București - RCJ Farul Constanța, în Divizia Națională de rugby

"Marinarii" au tupeu: vor victorie în Capitală!

677
Etapa a zecea, ultima din sezonul regulat al Diviziei Naționale de rugby, aduce cu sine unul dintre cele mai așteptate meciuri ale campionatului: Dinamo - RCJ Farul,
testul de competență al "marinarilor".

Când o echipă anunță că are drept obiectiv câștigarea titlului național, toate privirile sunt îndrep-tate asupra sa. Revenită în prim-planul rugby-ului românesc, după ani buni de mediocritate, RCJ Farul (2, 40 p) merge în București să bată pe Dinamo (1, 41 p) și să demonstreze că 2009 este anul Constanței.
În tur, trupa de pe litoral, pregătită de Bruce Hodder, Virgil Năstase și Florea Opriș, a câștigat cu 14-10, astfel că dinamoviștii vor încerca să-și ia revanșa. Miza este, însă, doar a orgoliilor, pentru că ambele formații sunt deja calificate în play-off. Mult mai importante vor fi duelurile din faza următoare a Diviziei Națio-nale, Farul și Dinamo fiind, alături de Steaua, marile favorite la trofeu.
Meciul se joacă sâmbătă, 11 aprilie, pe stadionul "Dinamo", fiind transmis în direct, de la ora 11, de TVR 2. Arbitrează Bogdan Milița; judecători de margine - Cristian Răduță și Emil Gorodea. Observatori - Emil Pîrțoc și Daniel Mitrea.
Celelalte partide din Seria I: CFR Brașov - Olimpia București și Bucovina Suceava - U Cluj.
vvv
În Seria a II-a, Constructorul-Cleopatra (4, 17 p) are șanse pur teoretice în confruntarea de la Baia Mare (2, 35 p), mai ales că din lotul condus de antrenorii Cristian Brănescu și Gheorghe Florea vor lipsi câțiva jucători de bază. Con-stănțenii și-au propus să scoată un scor cât mai strâns și, în eventualitatea unui eșec, este foarte posibil să încheie sezonul regulat pe locul cinci.
Litera regulamentului este apli-cată de Claudiu Clapon; judecă-tori de margine - Gabriela Bălan și Adrian Costache.
Celelalte partide din Seria a II-a: RCM Timișoara - Steaua București și Poli Iași - RC Bârlad.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.5474 secunde