Dinamo - RCJ Farul,în Divizia Națională de rugby

"Marinarii" își joacă ultima șansă

409
Meciul dintre Dinamo (locul 2, 27 p) și RCJ Farul Constanța (locul 3, 26 p), din etapa a opta a play-off-ului Diviziei Naționale de rugby, programat sâmbătă, de la ora 15, în București, se anunță a fi pe viață și pe moarte.
Ambele formații au asigurate locurile pe podium, dar miza întâlnirii este imensă, echipa învingătoare urmând să joace semifinala pe teren propriu. Pentru "marinari", succesul este obligatoriu, altfel șansele de a mai urca pe locul secund vor deveni, practic, nule. Față de jocurile cu Steaua și Timișoara, antrenorii Farului, Leodor Costea și Gheorghe Florea, se vor putea baza pe întreaga legiune străină, incluzându-i aici și pe cei trei gruzini (Natriashvili, Shamkharadze și Uchava), reveniți de la naționala Georgiei.
De partea cealaltă, Daniel Neaga nu-i va putea folosi pe Rațiu, Calafeteanu și Lupu, toți accidentați, dar tehnicianul lui Dinamo nu concepe ca elevii săi să piardă. "Obiectivul nostru este să disputăm semifinala pe teren propriu și pentru asta ne trebuie o victorie în fața Farului. Constanța și-a făcut o echipă foarte bună, are mulți străini în lot, dar vom vedea, sâmbătă, pe teren cine este mai puternic", a declarat Neaga.
Meciul va fi arbitrat de Gheorghe Sabău, ajutat de judecătorii de margine Bogdan Gordin și Simion Mărginean.
Celelalte meciuri din play-off: Steaua - U Baia Mare, RCM Timișoara - U Cluj.
În play-out, la partida Olimpia București - Poli Iași, au fost delegați să oficieze, la linii, constănțenii Dragoș Ionescu și Cosmin Popescu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.2335 secunde