RCJ Farul - Dinamo, în SuperLiga la rugby

"Marinarii", mari favoriți

425
În week-end, se joacă partidele din cadrul etapei a zecea a SuperLigii la rugby. Duminică, de la ora 11.00, pe stadionul "Mihai Naca", RCJ Farul Constanța primește replica celor de la Dinamo București, formația antrenată de Cristian Brănescu fiind mare favorită.
Celelalte întâlniri ale rundei se vor desfășura sâmbătă: CSM Știința Baia Mare - RCM Timișoara, Steaua București - CS U "Aurel Vlaicu" Arad și U Cluj - CSM București.

Liga a treia a rugby-ului românesc, Divizia A, programează, în acest sfârșit de săptă-mână, un meci care practic va decide ultima echipă care intră în barajul pentru promovare: Sportul Studențesc - Callatis Mangalia. Cele două formații sunt în acest moment la egalitate de puncte și, în afară de jocul direct, mai sunt doar două etape până la final. Cine câștigă, sâmbătă, la București, rămâne cu mari șanse la ocuparea ultimei poziții pentru barajul promovării în Divizia Națională.
Tot sâmbătă, și tot în Capitală, cealaltă echipă dobrogeană participantă în competiție, CS Năvodari, va înfrunta pe Olimpia.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.5021 secunde