Campionatul Firmelor Constănțene la fotbal în sală

Marinarii n-au valoare de semifinale

492
Încet-încet, în Campionatul Firmelor Constănțene la fotbal în sală, turneu organizat la Club Eden din bd.-ul Aurel Vlaicu, se apropie ora meciului cu trofeul pe masă. La sfârșitul săptămânii trecute, s-au disputat sferturile de finală, neînregistrându-se mari surprize.
Cum Dumnezeu nu doarme, Marinarii au fost pedepsiți pentru blatul din ultima etapă a sezonului regulat, "alb-albaștrii" fiind eliminați din competiție
de Global Systems, care s-a impus cu scorul de 10-7.
Show-ul sportiv a fost umbrit de accidentarea gravă a lui Cristian Damir (Global), cel mai bun jucător al turneului. "A fost un contact dur, o contră involuntară, cu un fotbalist al Marinarilor, în urma căruia piciorul lui Damir a cedat. Se pare că i-a recidivat o fractură la tibie și va fi, astfel, indisponibil pentru semifinală și finală (mică / mare)", a declarat George Lică, reprezentantul clubului gazdă.
Alte două echipe și-au res-pectat statutul de favorite și s-au calificat în semifinale după evoluții foarte bune: Detectors a învins cu 8-3 pe Eurostyle, iar Melody a trecut de Grozavu, 7-5.
În fine, în ceea ce ar fi trebuit să fie un meci de 1X2, Comvex a depășit mai ușor decât se anticipa pe Bergenbier, scor 4-1. "Băieții cu berea" au ținut pasul până la 1-1, după care campioana en-titre s-a dezlănțuit și a marcat trei goluri frumoase, fără a mai încasa niciunul.
Semifinalele campionatului se vor disputa duminică, 16 martie, după următorul program: Melody - Detectors (ora 16) și Global Systems - Comvex (ora 17).

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.811 secunde