Marius Marin: „Sper să fac eu „treaba murdară” la EURO şi să trecem de grupe

139
Marius Marin: „Sper să fac eu „treaba murdară” la EURO şi să trecem de grupe - marius-marin-1717072181.jpg

Articole de la același autor

Fotbalistul Marius Marin a declarat, joi, că nu îşi propune să marcheze şi speră să facă el 'treaba murdară' pe teren iar prima reprezentativă de fotbal a României să reuşească să treacă de faza grupelor la Campionatul European din Germania.

„Faţă de alte campanii, cred că acum am arătat în preliminarii unitate şi spirit de echipă. Cred că aceste lucruri ne-au dus la Campionatul European. Nu ştiu ce să zic despre când voi marca primul gol la naţională. Pentru mine este cea mai mare mândrie să joc la echipa naţională, darămite să marchez. Sper să fac eu treaba murdară, ca să spun aşa, să adunăm puncte şi să trecem de grupe la EURO”, a spus Marin într-un interviu acordat FRF TV.

„Mergem în Germania cu aceleaşi gânduri ca şi în calificări unde am demonstrat că suntem o echipă unită, o echipă care îşi doreşte să facă performanţă şi cred că aşa trebuie să continuăm. Mă gândesc la momentul când ne va cânta imnul la European şi la obiectivul de a trece de faza grupelor. Trebuie să dăm un semnal încă de la amicalele cu Bulgaria şi Liechtenstein, pentru că multă se va uita la aceste meciuri. Aşa că trebuie să tratăm cu maximă seriozitate, pentru că sunt ultimele teste înainte de European”, a adăugat el. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.329 secunde