Marius Șumudică a fost cooptat în staff-ul tehnic al Gloriei Bistrița

305
Fostul antrenor al Farului Constanța, Marius Șumudică, a fost cooptat, ieri, în colectivul tehnic însărcinat să se ocupe, din retur, de pregătirea echipei de Liga I Gloria Bistrița.
Președintele Consiliului Director al grupării fotbalistice ardelene, Jean Pădureanu, a precizat că Florin Halagian, antrenorul care a condus Gloria în ultimele etape ale turului, nu va mai pregăti formația în partea a doua a campionatului, iar din noul staff tehnic vor face parte Remus Vlad și Marius Șumudică.
"Întrucât Florin Halagian se confruntă cu probleme de sănătate, Gloria e în căutarea unui alt staff tehnic, ce va fi definitivat în perioada următoare", a spus Pădureanu.
Până acum, doar Vlad (65 de ani) și Șumudică (38 de ani) au fost cooptați în staff-ul tehnic, dar oficialii Gloriei nu au făcut publice funcțiile pe care aceștia le vor avea.
Remus Vlad a fost antrenorul Gloriei Bistrița timp de șase sezoane, între 1990 și 1996, perioadă în care a strâns 146 de meciuri (56 victorii, 30 egaluri și 60 înfrângeri). Marius Șumudică a mai antrenat formații precum Inter Gaz București, Progresul, CSM Ploiești sau FC Farul Constanța.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.1125 secunde