Marius Șumudică nu mai e antrenorul Farului

1756
Marius Șumudică nu mai e antrenorul Farului - 0342cb142b31290b7c6e2a6157ccdb39.jpg
Marius Șumudică nu mai e antrenorul Farului, după ce, ieri după-amiază, patronii Farului i-au acceptat demisia, pe care tehnicianul și-o dăduse, verbal, sâmbătă, la finele partidei cu CSM Rm. Sărat.
"Până la numirea unui nou principal, secundul Gică Butoiu va activa ca interimar. Este posibil ca noul antrenor să fie numit și săptămâna viitoare (n.n. - aceasta)", a spus Sevastian Iovănescu, președintele executiv al Farului.
Pentru postul de antrenor, Farul l-a contactat deja pe Sorin Cârțu, care a refuzat însă, pe moment, oferta, precizând că nu vrea să mai antreneze până în iarnă. Alte variante ar fi Petre Grigoraș sau Ionuț Badea, dar patronul Giani Nedelcu a oferit și o soluție-surpriză. "Noi l-am vrea antrenor pe Gică Hagi, dar încă nu am vorbit nimic cu el", a declarat, aseară, pentru "Cuget Liber", Nedelcu.
Înfrângerea rușinoasă de la Rm. Sărat a adus și sancțiuni în rândul jucătorilor și al antrenorilor, care, potrivit lui Iovănescu, vor fi penalizați cu 25% din salarii. De asemenea, s-a hotărât ca, de aseară, fotbaliștii să rămână toată săptămâna în cantonament (cel puțin), iar directorului departamentului organizare, Constantin Stamate, să-i fie oprit 50% din salariu.
O altă măsură luată de Consiliul Director al Farului este demiterea antrenorului principal de la Farul II, Cristi Cămui. De pregătirea echipei secunde se va ocupa, până la finele campionatului, Ion Constantinescu.
"Constantin Stamate a fost penalizat pentru deficiențe în organizarea deplasării de la Rm. Sărat. Plecarea de la Constanța s-a făcut cu întârziere, întrucât a trebuit să fie schimbat autocarul, care s-a considerat că nu e bun de deplasare. Apoi, la Rm. Sărat a fost rezervat un hotel de care jucătorii nu au fost mulțumiți, astfel că echipa a fost mutată la Buzău. Cămui a fost demis pentru rezultatele proaste de la Farul II", a explicat Iovănescu.
Inițial, hotărârile Consiliului Director în privința lui Stamate și a jucătorilor erau mai dure, demitere, respectiv cantonament până la finele turului, timp de trei săptămâni, dar ieri după-amiază deciziile s-au mai îmblânzit.
Altfel, Farul s-a ales cu două accidentări la Rm. Sărat, Matei, care n-a mai putut onora din această cauză convocarea la echipa națională de tineret, și Diogo da Silva, suspect de ruptură musculară la piciorul drept. Antrenamentul de aseară a fost condus de Butoiu și de antrenorul de portari Radu Crețulescu. La finele ședinței de pregătire, jucătorii au rămas în cantonament.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 14 Noiembrie 2009
Stire din Sport : N-ar trebui să aibă probleme cu "lanterna"
Pagina a fost generata in 0.3562 secunde