Marius Şumudică, tăios la adresa Simonei Halep. "Nu sunt surprins. Să fie suspendată!"

155
Marius Şumudică, tăios la adresa Simonei Halep.

Articole de la același autor

Antrenorul Marius Șumudică a vorbit despre situația în care se află Simona Halep și recunoaște că nu e surprins că a fost prinsă dopată la US Open 2022.

Simona Halep a fost testată anti-doping la US Open 2022, iar rezultatul primit de sportiva din România a fost pozitiv. La scurt timp după ce a fost suspendată pentru dopaj, Simona Halep a anunțat că va face tot posibilul ca să dovedească faptul că nu a luat Roxadustat, substanța care i-a fost găsită în sânge.

Marius Șumudică nu e impresionat de situația în care se află Simona Halep, sportiva prinsă dopată la US Open. Tehnicianul român, care în trecut a fost suspendat pentru că a pariat, a vorbit despre situația Simonei Halep și cere ca aceasta să fie pedepsită dacă se adeverește că a trișat.

„Ce să zic? Nu m-a surprins nimic. Nu știu ce s-a întâmplat, nu vreau să vorbesc, pentru că nu sunt în măsură, dar sunt niște medicamente despre care am înțeles că nu se iau decât în situații foarte dificile.

Nu cred că se punea problema la Simona să ia astfel de medicamente. Ori cineva a sfătuit-o greșit, ori, dacă le-a luat ea, să-și asume și să fie suspendată”, a declarat Marius Șumudică, conform AS.ro.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6117 secunde