Marius Vizer, reales în funcția de președinte al Federației Internaționale de Judo

49
Marius Vizer, reales în funcția de președinte al Federației Internaționale de Judo - mariusvizer-1377443581.jpg

Articole recomandate

Românul Marius Vizer a fost ales în funcția de președinte al Federației Internaționale de Judo (FIJIFJ), pentru un nou mandat de patru ani, cu ocazia lucrărilor Congresului acestei organizații, desfășurat la Rio de Janerio (Brazilia), în marja Campionatelor Mondiale care vor debuta luni, transmite Agerpres.ro.

"Sunt foarte emoționat, deoarece lucrăm împreună de șase ani, cu încredere, colaborare și respect. Vreau să mulțumesc tuturor funcționarilor, Comitetului executiv al IJF, personalului federației internaționale și tuturor celor implicați în lumea judo-ului. Vă mulțumesc mult", a declarat Marius Vizer după realegerea sa în funcția de președinte.

"Domnul Vizer a transformat imaginea judo-ului și a IJF de la preluarea acestei funcții, în 2007, cu ocazia precedentelor Campionatelor Mondiale găzduite de cel de-al doilea mare oraș brazilian. Grație conducerii sale vizionare, IJF a pus la punct un prosper circuit mondial de judo, consolidând locul acestui sport în cadrul mișcării olimpice și introducând schimbări de regulament pentru a-l face mai atractiv față de publicul larg", se precizează într-un comunicat al Federației Internaționale de Judo, citat de Agerpres.

La sfârșitul lunii mai, Marius Vizer (56 ani), în calitatea sa de conducător al IJF, a fost ales în funcția de președinte al organizației sportive SportAccord, care reunește federațiile sportive internaționale olimpice și non-olimpice.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 15 Iunie 2013
Stire din Sport : Să vină medaliile de pe tatami!
Pagina a fost generata in 0.5582 secunde