Meci de totul sau nimic pentru HCM, în Liga Campionilor

456
Campioana României la handbal masculin, HCM Constanța, va disputa astăzi, la Buzău, de la ora 20, în Grupa C a Ligii Campionilor, partida din cadrul etapei a treia. Adversarii elevilor lui Ion Crăciun sunt slovenii de la RK Cimos Koper.
După ce au pierdut primele două meciuri din grupă, handbaliștii de pe litoral sunt obligați să câștige această partidă. După cum se știe, HCM a pierdut dramatic confruntarea din Polonia, unde Wisla Plock a reușit să se impună în ultimele secunde de joc, apoi a cedat acasă, în fața Hamburgului.
De partea cealaltă, slovenii nu sunt în situația campioanei României, întrucât au reușit să câștige una dintre cele două partide disputate până acum în grupă, victima lor fiind Wisla Plock.
Antrenorul principal al HCM-ului, Ion Crăciun, a declarat, ieri, pentru "Cuget Liber", că este obligatoriu pentru elevii săi să câștige meciul de astăzi: "Venim după două înfrângeri, dacă nu câștigăm nici acum… Avem în față un nou examen dificil și sunt convins că vom avea mari probleme dacă nu vom ști să ne facem jocul și să-i punem pe cei de la Koper sub presiune. Trebuie să fim foarte atenți, niciun meci din Liga Campionilor nu este ușor, chiar dacă Cimos Koper nu este Hamburg".
Crăciun știe ce argumente au handbaliștii de pe litoral pentru a se impune în partida de la Buzău: "Noi avem experiența meciurilor puternice din competițiile internaționale, unde este cu totul altceva decât în Liga Națională. Tocmai de aceea, aștept de la băieți să înțeleagă importanța momentului și să facă o partidă foarte bună, în urma căreia să-și adjudece cele două puncte".

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.8509 secunde