Cupa României la rugby, sferturi de finală

Meciul Dinamo - RCJ Farul se joacă într-o unitate militară

438
Meciul Dinamo - RCJ Farul este considerat a fi derby-ul sferturilor de finală ale Cupei României la rugby, ambele echipe declarându-și clar intenția de a câștiga competiția. Orgoliile sunt foarte mari și de aceea s-a și tergiversat alegerea terenului de joc, care, conform regulamentului, trebuia să fie unul neutru. S-au propus, pe rând, Bârladul, Focșaniul și Brașovul, însă fiecare dintre variante a căzut.
Ieri, a fost luată decizia privind terenul care va găzdui acest meci. Partida va avea loc, pe 1 martie, de la ora 13, la Târgoviște, pe stadionul divizionarei A Arsenal Chindia, teren amplasat în incinta unei unități militare. Organizatorii spun că nu vor fi probleme cu accesul la stadion. Deși intrarea într-o unitate militară are reguli speciale, la unele partide din Divizia A ale Chindiei au fost prezenți chiar și 1.000 de spectatori, informează site-ul rugby.ro.
Tot pe 1 martie, vor avea loc și celelalte trei partide din "sferturile" Cupei: REMIN Baia Mare - CFR Brașov (se joacă la Baia Mare), CS Cleopatra - Steaua (la Constanța) și Metrorex - RCM Timișoara (la București).

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.8618 secunde