Meciul Spania - România, din calificările Cupei Davis, se joacă la Marbella

115
Meciul Spania - România, din calificările Cupei Davis, se joacă la Marbella - 1-1642601170.jpg

Articole de la același autor

Federaţia Internaţională de Tenis a anunţat, miercuri, 19 ianuarie, că Marbella este oraşul care va găzdui întâlnirea din calificările Cupei Davis, Spania - România, programată în zilele de 4 şi 5 martie.

„Meciurile vor avea loc pe zgură şi vor fi găzduite de «Puente Romano Hotel Tennis Club»”, au precizat reprezentanţii Federaţiei Române de Tenis.

Prin disputarea în acest loc a întâlnirii de Cupa Davis, se va aduce un omagiu fostului tenismen spaniol Manolo Santana, decedat în decembrie 2021, care a fost legat de clubul respectiv şi de Marbella timp de peste 20 de ani, după ce a descoperit acest oraş alături de bunul său prieten Bjorn Borg.

Câştigătoarea partidei Spania - România se va califica în faza finală a Cupei Davis din 2022, care se va desfăşura după un format nou, cu 16 echipe, repartizate în patru grupe, cu patru sedii diferite. Primele două clasate în fiecare grupă vor participa apoi la turneul final, într-un oraş care urmează să fie desemnat.

XXX

Federaţia Română de Tenis îşi exprimă regretul pentru decesul lui Ilie Cojan, fost jucător de tenis, antrenor şi preşedinte la Tenis Club Olimp Craiova, care a încetat din viaţă la vârsta de 64 de ani.

Foto: Federaţia Română de Tenis / frt.ro

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.3589 secunde