Olimpiada Națională a Sportului Școlar, rugby în 7

Medalie de bronz pentru LPS Constanța

156

Articole de la același autor

Echipa de rugby în 7 a Liceului cu Program Sportiv "Nicolae Rotaru" Constanța a câștigat medalia de bronz la Olimpiada Națională a Sportului Școlar, turneu rezervat liceenilor, desfășurat, zilele trecute, la Focșani. 

La competiție, alături de formația de pe litoral, au mai participat reprezentantele Liceului "Aurel Vlaicu" București, Colegiului Tehnic Transporturi Auto Brașov, Liceului Industrial Pucioasa, Liceului Tehnologic "Cezar Nicolau" Brănești, Liceului Tehnologic Industrial Transporturi Auto Timișoara și Liceului Pedagogic "Alexandru Vlahuță" Bârlad. Deși era calificată la finală, echipa Colegiului Tehnic "Aurel Vlaicu" Baia Mare nu a mai făcut deplasarea. 

La tragerea la sorți, constănțenii nu au avut deloc noroc, fiind repartizați în cea mai dură grupă posibilă, alături de Liceul "Vlaicu" București (LAV), Liceul "Nicolau" Brănești și Liceul "Vlahuță" Bârlad, oraș în care activează Centrul Olimpic de rugby în 7. 

LPS a învins Brăneștiul cu 31-28, apoi a pierdut în fața Bârladului, 14-38, și a trecut la pas, 42-0, de un LAV resemnat. În urma acestor rezultate, Constanța a obținut dreptul de a disputa finala mică (locurile 3-4), adversară fiindu-i echipa din Brașov, de care a trecut lejer, 50-0. 

Iată și celelalte rezultate din finale: locurile 1-2: Bârlad - Timișoara 50-0; locurile 5-6: Brănești - Pucioasa 69-0. LAV a ocupat, fără joc, locul 7. 

Iată și lotul pe care antrenorul LPS Constanța, Adrian Pllotschi, l-a avut la dispoziție: Victor Blaj, Silviu Brașovianu, Andrei Ciubotariu, Bogdan Cornei, Liviu Dumitru, Gheorghe Grigoraș, Ștefan Marin, Dumitru Papaiane, Florentin Poteleanu, Sabin Strătilă, Cristian Strătilă, Florin Porumb. 

La final, Bogdan Cornei a primit diploma cuvenită celui mai tehnic jucător al turneului. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.3746 secunde