Medalii de bronz pentru echipa de rugby U18 a celor de la CSM Constanţa

166
Medalii de bronz pentru echipa de rugby U18 a celor de la CSM Constanţa - rugby-constanta-1687181506.jpg

Articole de la același autor

Echipa de rugby CSM Constanța U18 a susținut duminică după-amiază, pe Stadionul „Arcul de Triumf” din Capitală, finala mică a Diviziei Naționale cu LPS Suceava.

Formația constănțeană (antrenată de Onal Agiacai, Victor Bezușcu și Marius Codea) a început în forță și a marcat primul eseu prin Perici, apoi a mai reușit o încercare prin Dumitrache și a condus la pauză cu 10-0.

Și în debutul reprizei secunde, constănțenii au fost mai incisivi și au punctat prin eseul lui Boroș, aducând scorul la 15-0.

Profitând de faptul că au evoluat o perioadă în superioritate numerică, sucevenii au revenit și cu un final mai bun au adus scorul la 15-15, după două eseuri, o transformare și o lovitură de pedeapsă.

La sfârșitul celor 70 de minute, scorul a fost egal și conform regulamentului, câștigătoare a fost desemnată echipa, care a marcat mai multe eseuri, CSM Constanța (3) față de cele două ale adversarilor.

CSM Constanța U18 s-a mobilizat exemplar pentru această finală și a încheiat cu medalii un sezon dificil, performanța fiind mai importantă, după ce LPS Suceava câștigase de două ori în fața constănțenilor, în sezonul regulat.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7351 secunde