Cupa "Cuget Liber" la fotbal, ediția întâi

Melody a câștigat finala la "masa verde"

435
Echipa Melody este campioana primei ediții a Cupei "Cuget Liber" la fotbal, statut câștigat, însă, nu pe teren, ci la "masa verde".
Finala mare a campionatului, în care s-au înfruntat principalele favorite la titlu, Bergenbier și Melody, a fost extrem de încinsă. Ocazii uriașe la ambele porți, dueluri încrâncenate, dar și multă nervozitate, mai mult sau mai puțin justificată. Prima repriză s-a încheiat la egalitate, iar în cea secundă, Bergenbier a marcat unicul gol al întâlnirii.
Însă, după meci, Melody a con-testat dreptul de joc a doi fotbaliști din echipa adversă, iar memoriul a fost admis. Jucătorii cu pricina nu figurau pe tabelul depus inițial, astfel că rezultatul a fost omologat cu 3-0 în favoarea celor de la Melody. În plus, pentru comportament lipsit de sportivitate, echipa Bergenbier a primit o suspendare pe trei sezoane din acest campionat. Decizia nu este definitivă, ea putând fi atacată, cu apel.
Locul trei a revenit echipei Scuba, care, în finala mică, a dispus cu scorul de 4-2 (1-1), de Global Systems. Au marcat: Bokamba (2), Bălău și Răducu, respectiv Caramihal (2). Faza zilei s-a consemnat în prima repriză, când, la 0-0, la o minge bizar deviată, goal-keeper-ul "scafandrilor" a fost surprins avansat și a evitat în ultima clipă golul, printr-o execuție extremă, soldată cu… dărâmarea porții!
Meciurile Cupei "Cuget Liber" s-au disputat pe terenul sintetic din complexul FC Farul. Organizator - Redacția Sport, în parteneriat cu FC Farul, Direcția pentru Sport a Județului Constanța, Policlinica Iowemed, Selgros, Pepsi, Subaru, Complexul Cleopatra și Asociația Județeană de Fotbal.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.2572 secunde