Constructorul-Cleopatra - Olimpia București, în Divizia Națională de rugby

"Meniul zilei" în "Badea Cârțan": de la patru eseuri în sus!

713
Nu s-au stins bine ecourile turneului final al Campionatului Național de rugby juniori U18 și U17, că stadionul din "Badea Cârțan" se pregătește de un nou meci tare, în care protagoniste vor fi Constructorul-Cleopatra și Olimpia București.

Două dintre echipele care țintesc podiumul play-out-ului Diviziei Naționale de rugby se iau la trântă sâmbătă, pe litoral, într-o partidă contând pentru etapa a cincea. După ce s-a întors cu tolba plină de sub Tâmpa, Constructorul-Cleopatra (3, 26 p) își dorește să lege două victorii și să nu lase Olimpiei (2, 34 p) nici măcar bonusul defensiv.
"Toată lumea este optimistă și pregătită de victorie. Sperăm într-un joc bun și un rezultat pe măsură, pentru că și diferența pe tabelă va fi importantă în momentul în care se va trage linia în clasament. Trebuie să marcăm Olimpiei mai multe puncte decât Poli Iași", a declarat, pentru "Cuget Liber", președintele CS Cleopatra, Vasile Chirondojan.
Pentru acest meci, antrenorii formației constănțene, Cristian Brănescu și Gheorghe Florea, nu îi vor avea la dispoziție pe Ionel Munteanu, convocat la naționala României pentru amicalul cu Tunisia, Marian Pîrvu și Alexandru Ciucă, ambii accidentați.
Întâlnirea începe la ora 11.00, fiind arbitrată de Bogdan Milița; judecători de margine - Alexandru Nițulescu și Răzvan Iordăchescu.
Celelalte jocuri ale rundei: Poli Iași - RC Bârlad, Bucovina Suceava - CFR Brașov. Restanța Con-structorul-Cleopatra - Bucovina este programată pe data de 6 iunie.
###
Tot sâmbătă, dar în play-off, se dispută numai marele derby al campionatului, la București: Dinamo - Steaua (ora 11.00, în direct la TVR 2).
Partida RCJ Farul - RCM Timișoara 41-9 s-a disputat în avans, iar întâlnirea CSM Baia Mare - U Cluj a fost amânată pentru 12 august.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 30 Mai 2009
Stire din Sport : Finala de la retrogradare
Pagina a fost generata in 2.85 secunde