Mergea și Bopanna, în finala turneului ATP de la Stuttgart

105
2
Mergea și Bopanna, în finala turneului ATP de la Stuttgart - mer-1434220358.jpg

Articole recomandate

Perechea româno-indiană Florin Mergea/Rohan Bopanna s-a calificat, sâmbătă, în finala turneului ATP pe iarbă de la Stuttgart, dotat cu premii totale de 574.965 euro, după ce a dispus de cuplul Marcin Matkowski (Polonia)/Nenad Zimonjic (Serbia), cu 6-3, 6-7 (6), 10-7.


Mergea și Bopanna, capi de serie numărul patru, au trecut după 71 de minute de joc de favoriții numărul doi ai probei.

Florin Mergea și Rohan Bopanna mai câștigaseră în fața perechii Matkowski/Zimonjic în finala turneului Masters de la Madrid (zgură), în mai, cu 6-2, 6-7 (5), 11-9.


Comentează știrea

costy
14 iunie 2015
afaceri

Iata o metoda confortabila de facut bani! Avem cel mai puternic sistem cu care si dumneavoastra puteti castiga bani in confortul propriei case, in fata calculatorului, fara stres, fara sefi, fara obligatii. Oferim instruire completa si gratuita, de exceptie. Cereti urgent mai multe detalii la adresa de email: [email protected]

catalin
14 iunie 2015
Proiect

Caut colaboratori in toata tara pentru extindere afacere online. Cerinte: - calculator cu conexiune la internet - cunostinte minime PC - adresa de email - inclinatie spre studiu si invatare - seriozitate - perseverenta - atentie la detalii Mai multe informatii solicitati la adresa de email: [email protected] Program part-time sau full-time (la alegere) Participare la proiecte nationale sau internationale (in functie de abilitatile dovedite) Nu este necesara experienta. Se ofera instruire gratuita. Plata garantata prin contract de colaborare legal. Veti trece mai intai prin etapa de instruire apoi daca doriti, veti incepe sa lucrati. Mentionez ca selectez doar persoane foarte serioase. ( in asteptarea informatiilor, verificati si folderul SPAM / Bulk ) Ofer si solicit seriozitate !!!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.477 secunde