Michael Schumacher se află în stare critică după accidentul la schi

136
Michael Schumacher se află în stare critică după accidentul la schi - michaelschumacher-1388393101.jpg

Articole recomandate

Fostul pilot de Formula 1 Michael Schumacher, care a suferit, duminică, un accident în stațiunea franceză Meribel, se află în stare critică, a anunțat Centrul Medical Universitar din Grenoble (CHU), unde este internat germanul, informează AFP, citat de Realitatea.net.
"El avea un traumatism cranian grav cu comă, la sosire, fiind necesară imediat o intervenție chirurgicală", se arată într-un comunicat al CHU, în care se menționează că Schumacher "rămâne în stare critică".

În urmă cu aproximativ trei ore, autoritățile din Meribel au anunțat că Schumacher a suferit un traumatism cranian grav, dar viața nu îi este în pericol.

Jandarmeria montană din Courcheval, care a intervenit după accidentul lui Schumacher, a precizat tot atunci că germanul a suferit "un traumatism cranian sever".

La scurt timp după anunțul autorităților din Meribel, ledauphine.com a notat însă că starea lui Schumacher s-a agravat și că viața fostului pilot ar fi acum în pericol, iar ulterior a menționat că germanul ar avea hemoragie cerebrală.

Fostul pilot de Formula 1 Michael Schumacher, septuplu campion mondial, a fost rănit grav într-un accident de schi, duminică, în stațiunea Meribel, conform postului de radio Europe 1, citat de L'Equipe.

Directorul general al stațiunii, Christophe Gernignon-Lecomte, a declarat pentru RMC că Schumacher era agitat dar conștient, după accident. "Nu știu cu adevărat gravitatea accidentării, deocamdată are loc o anchetă. El a căzut la 11.07, în afara pistei, la Meribel. Avea cască și s-a lovit cu capul de o stâncă. Intervenția a fost rapidă, la ora 11.15, el fiind transportat cu elicopterul la spital. Era șocat, puțin agitat, dar conștient. Probabil este un traumatism cranian, dar nu este grav", a afirmat Gernignon-Lecomte.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5573 secunde