Micii baschetbaliști de la CS Phoenix, "dublă" amicală cu CS Cuza Sport Brăila

1560
Micii baschetbaliști de la CS Phoenix,
Sâmbătă, 7 noiembrie, de la ora 14.00, la sala de sport a Liceului teoretic "Lucian Blaga" din Constanța (zona Poarta 6), vor avea loc două partide amicale de baby-baschet și mini-baschet, în care, față în față, vor fi echipele de băieți ale CS Phoenix Constanța și CS Cuza Sport Brăila. Formația constănțeană (antrenor, Cristian Mânăstireanu; director tehnic, Mărțișor Hondrilă) va fi alcătuită din mici jucători, selecționați din cele patru centre de pregătire ale clubului.
"Pentru jucătorii noștri, este unul dintre primele teste în care vor avea adversari din alte județe. Va fi un meci foarte util, un prilej de acumulare de experiență, în vederea participării la Campionatul Național. Îi invităm la sală, alături de părinții și colegii copiilor, pe toți iubitorii baschetului, pentru că vor asista la un show în bună regulă: 40 de minute de joc (patru reprize a câte zece minute), muzică și majorete", a declarat, pentru "Cuget Liber", Cristian Mânăstireanu.
Și fetele de la CS Phoenix vor susține, luna aceasta, o partidă amicală, în compania celor de la CS Miandra Buzău.
De asemenea, cu sprijinul Direcției pentru Sport a Județului Constanța, prin programul Sportul pentru Toți, 36 de copii de la CS Phoenix vor merge, în perioada 17-23 decembrie, în tabără de iarnă, la Arbănași (jud. Buzău).

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3806 secunde