Micii baschetbaliști de la CS Phoenix se remarcă sub Tâmpa

745
7
Participantă cu cinci echipe în acest an în Liga Națională de minibaschet și babybaschet de la Brașov, CS Phoenix Constanța a reușit o evoluție bună, atât la masculin, cât și la feminin, cea mai bună performanță fiind adusă de fetele de la minibaschet - medalia de bronz.
La minibaschet masculin, formația constănțeană s-a poziționat pe locul 31 din 91 de participante. Lotul este format din George Ciulei, Edis Abibula, Bogdan Moisei, Stelian Hristu, Mihai Neacșu, Alex Mizea, Teodor Dedu, Mihnea Iliescu, Dragoș Gălățeanu, Victor Bojin, Andrei Grigore și Daniel Mînzală.
Iată și rezultatele acestora: CS Pheonix - CSM Slam 6-20, CS Phoenix - CSS Alexandria 24-36, CS Phoenix - CS Chemp Basket 68-14, CS Phoenix - CS Axiopolis 33-20, CS Phoenix - CS Național 66-3, CS Phoenix - CS Axiopolis 41-13, CS Phoenix - CSS Mediaș II 24-27, CS Phoenix - CSS 6 Dinamo 25-27, CS Phoenix - CSS Mediaș I 18-38.

Cei doi sportivi ai CS Phoenix transferați la CSU Brașov pentru participarea la CN de minibaschet au luat tot medalie de bronz, fiind pe departe cei mai buni marcatori ai meciurilor. Aceștia sunt Sergiu Ursu (extremă / conducător joc) și Andrei Bercea (pivot).
Echipa de babybaschet masculin CS Phoenix 1 s-a clasat pe locul 24 din 64 de participante, unde cei mai valoroși jucători și marcatori ai meciurilor au fost Edis Crăciun, Andrei Calu, Ștefan Muja, Alex Borș și Alex Buzatu.
Echipa de babybaschet CS Phoenix 2 a avut în componența sa și trei jucători născuți în 2004 care totuși au făcut față cu brio adversarilor mai mari cu doi ani în cadrul competiției. Aceștia sunt Mario Ciocan, Sabin Hânsă și Timur Mambet. Antrenorii micilor sportivi sunt Radu Ciorogaru și Simona Rusu.
Echipa de babybaschet feminin (antrenor, Simona Rusu) înscrisă la categoria minibaschet a avut parte de multe înfrângeri, datorită diferenței de vârstă. Fetele au fost mai mici cu un an - doi față de celelalte participante. Iată și componența echipei: Alexandra Marcu, Bianca Ionescu, Maria Spînu, Andreea Scarlat, Andreea Dragoș, Iulia Ruxandaru, Mariana Buga, Lorena Barbeș, Maria Panica, Atena Merlușcă, Andreea Nicolae. Scopul participării cu această echipă a fost de a experimenta la un nivel mai avansat. Echipa s-a clasat pe locul 44 din 47 de echipe înscrise.

Comentează știrea

ioana
18 iulie 2012
rusine

Pai au luat medalie de bronz sau locul 44, hotareste-te. Daca te-ai informa ar fi foarte bine. Ziarist de doi bani

Ionut
18 iulie 2012
nu e nici o rusine

Pai fetele mai mari care au jucat la C.S.U Brasov au luat bronzul , iar fetele mai mici care au jucat sub numele de C.S Phoenix a luat locul 44

Brovo Phoenix
18 iulie 2012
felicitari

Felicitari tuturor echipelor si antrenorilor! Cu adevarat aceste rezultate va vor propulsa mai sus in lumea baschetului!

rusine
18 iulie 2012
Ioana

Draga Ionut, C.S.U Brasov a luat bronzul si C.S Phoenix a luat locul 44, corect?

haa
18 iulie 2012
hahalera

Domnule Cristian daca nu mai ai loc in Constanta fa cale intoarsa de unde ai venit

savi
18 iulie 2012
pupic

D-le Aldea, ieri au fost cucerite 2 medalii, una de aur si una de argint la Campionatele Europene de tenis de masa sau pentru dumneata nu sunt importante? Locul 44, super, chiar ca aici se face performanta.

Florin
18 iulie 2012
tabu

Da-ne stiri importante nu balarii din astea cu copii de 10 ani. De Olimpiada de la Londra ai auzit? Oare avem si noi constanteni pe acolo? Sau ajung micii baschetbalisti sa se remarce si la Londra?

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.1637 secunde