15 medalii pentru CSS1 Constanța la Naționalele școlare

Micile prințese, pline de grație la Buzău

714
CSS1 Constanța a cucerit 15 medalii la Campionatul Național școlar de gimnastică artistică, întrecere care s-a desfășurat la Buzău. Clasările pe podium au fost: junioare 4 - nivelul 1: Bianca Matei - bronz la sol; nivelul 2: Ștefania Ioana Trofin - argint la bârnă, bronz la individual compus și la sol, sărituri și paralele; junioare 3 - nivelul 3: Maria Holbură - bronz cu echipa de nivelul 4, argint la sol și bronz la paralele; Laura Tofan - bronz la individual compus, bârnă, sărituri și paralele.
Fetele de nivelul 4 care au făcut parte din echipa medaliată cu bronz au fost Ioana Coman, Mălina și Iulia Milea, Raluca Brutaru și Elena Zeadin. Coman a urcat pe treapta a treia a podiumului și la bârnă și sărituri.
La Buzău nu a concurat Aida Budac (nivelul patru), rămasă acasă din pricina unei accidentări. Aida a fost menajată în vederea Naționalelor de junioare de la Deva (15 - 17 iunie), întrecere pe echipe, care asigură calificarea pentru competiția de individual compus și pentru finalele pe aparate din toamnă. La mijlocul lunii viitoare, Matei și Trofin evoluează la Naționalele de la Buzău.
Fetele, care învață în marea majoritate la LPS "Nicolae Rotaru" CSS (în clasele 2 - 5), sunt pregătite la CSS1 de: Cătălin Meran, Petruța Mușat (Brutaru și Zeadin), Mădălina Hârbu, Sorin Bechir (Matei), Mirela Szemerjai, Sorin Bechir și Mădălina Hârbu (Trofin, Coman, surorile gemene Milea, Holbură și Tofan). Budac e antrenată de Szemerjai și Bechir. Coregraful grupului este Filis Șerif.
"Mulțumim Liceului cu Program Sportiv pentru ajutorul pe care ni-l dă. De asemenea, subliniem și sprijinul primit de la părinții fetițelor, cărora le mulțumim", a declarat, pentru "Cuget Liber", Mirela Szemerjai.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Marţi, 19 Aprilie 2011
Stire din Sport : "Mergem până la capăt"
Luni, 18 Aprilie 2011
Stire din Sport : Tomis, în pole-position
Pagina a fost generata in 2.2224 secunde