Mihaela Buzărnescu, dezvăluire surprinzătoare. De ce joacă în continuare cu rachete second-hand

302
Mihaela Buzărnescu, dezvăluire surprinzătoare. De ce joacă în continuare cu rachete second-hand - mihaelabuzarnescu23004800-1550754605.jpg

Articole recomandate

Mihaela Buzărnescu este a două jucătoare de tenis româncă din topul WTA - Simona Halep fiind pe locul 2 în clasament, în timp ce Buzărnescu ocupă poziția 29. Chiar și așa, sportiva a mărturisit într-un interviu recent că folosește încă rachete la mâna a două cumpărate de pe internet.


Anul trecut, Mihaela Buzărnescu a impresionat pe toată lumea când a dezvăluit că folosește rachete second-hand cumpărate de pe internet. Nu s-a schimbat nimic între timp, deși banii nu sunt o problemă. Potrivit WTA, Buzărnescu a câștigat aproape 1,6 milioane de dolari din tenis în carieră.


Cu toate acestea, spune jucătoarea din România, s-a obișnuit să joace cu un model mai vechi de rachetă Wilson, care a ieșit din fabricație. Le mai găsește doar pe internet, în special pe eBay. Producătorul încearcă însă zilele acestea să îi facă o rachetă pe placul ei și va urma o serie de teste în perioada următoare.


"Și acum joc cu rachete folosite, luate de pe eBay, nu toate sunt noi. Modelul pe care îl folosesc eu nu mai este produs de firma Wilson. Sunt în discuții cu ei, mi-au trimis acum o racheta modificată, apropiată de a mea. Voi avea ocazia să joc cu ea în următoarele săptămâni, la antrenamente, și apoi o să mă decid dacă vom finaliza un contract", a spus Buzărnescu, citată de ziare.com.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4221 secunde