Mihai Stoica, implicat într-un accident rutier. Ambulanța care îl transporta la spital a fost lovită

208
Mihai Stoica, implicat într-un accident rutier. Ambulanța care îl transporta la spital a fost lovită - meme-1434698827.jpg

Articole recomandate

Mihai Stoica suportă din ce în ce mai greu traiul din Penitenciar. Recent, managerul Stelei a acuzat dureri puternice în piept. Medicii de la Jilava au decis să îl trimită pe MeMe la Spitalul Militar din Capitală pentru un control amănunțit, informează B1.ro.

Totul era să se sfârșească tragic pentru conducătorul Stelei. Ambulanța în care acesta se afla a fost lovită într-o intersecție de un șofer care nu a acordat prioritate. Din fericire, atât Meme cât și gardienii care-l escortau au scăpat fără răni grave. Deținutul a fost preluat de un al echipaj al penitenciarului la scurt timp după accident.

În schimb, șoferul care nu s-a asigurat și a intrat în ambulanță a fost sancționat de polițiști.

Între timp, în ciuda problemelor avute, Meme continuă să își facă meseria de manager al Stelei chiar și de după gratii. Potrivit jurnaliștilor de la Libertatea, Gigi Becali se consultă cu apropiatul său în privința transferurilor Stelei. Cel mai recent caz este cel al mijlocașului de la CFR Cluj, Muniru, adus la Steaua la recomandarea lui Mihai Stoica.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2286 secunde