Mircea Lucescu, aniversatul zilei!

514
Mircea Lucescu, aniversatul zilei! - mircealucescuhepta-1532852454.jpg

Articole de la același autor

Mircea Lucescu împlinește astăzi 73 de ani, dar este mereu pe drumuri în ultima perioadă, pentru că merge la Salonic, la meciurile fiului său, urmărește jocurile în care sunt angrenați fotbaliștii turci și nu numai.


"O să mă retrag în clipa când o să dispară entuziasmul sau intervin alte probleme. Ferguson s-a retras din cauza problemelor de sănătate, Valeri Lobanovski s-a retras nu pentru că a vrut el, ci pentru că așa a fost să fie... Dacă ar fi totuși să mă las de antrenorat, un singur lucru mi-ar plăcea, să vizitez câteva țări ca turist, să le descopăr în liniște, nu pe fugă..", a declarat Lucescu într-un interviu acordat ziarului "Adevărul".


Mircea Lucescu este un fost jucător de fotbal român, în prezent selecționer al echipei naționale a Turciei. Ca jucător, a activat în principal la echipa Dinamo între 1964 și 1977, iar ca antrenor a condus printre altele echipa națională a României, precum și echipele Corvinul Hunedoara, Dinamo București, Brescia, Reggina, FC Rapid, Internazionale Milano, Galatasaray, Beșiktaș Istanbul Șahtior Donețk și Zenit Sankt Petersburg, iar în prezent naționala Turciei. De asemenea, el este cel mai bătrân jucător care a jucat în Divizia A, reușind această performanță la vârsta de 45 de ani, într-un meci cu Sportul Studențesc din 16 mai 1990, în care s-a trecut pe foaia de joc și a intrat în minutul 76, driblând astfel suspendarea de trei luni dată de federație pentru folosirea unor jucători convocați la națională.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 24 Ianuarie 2018
Stire din Cultură-Educație : Stela Enache, aniversata zilei!
Marţi, 13 Iunie 2017
Stire din Politică-Administrație : Klaus Iohannis, aniversatul zilei
Pagina a fost generata in 0.5447 secunde