Mircea Lucescu ESTE NOUL SELECȚIONER AL TURCIEI

223
Mircea Lucescu ESTE NOUL SELECȚIONER AL TURCIEI - luce-1501691096.jpg

Articole recomandate

Tehnicianul Mircea Lucescu a acceptat oferta Federației Turce de Fotbal (TFF), astfel că a devenit noul selecționer al Turciei, informează ntvspor.net. Înformația încă nu a fost confirmată de forul turc.


Președintele federației, Yildirim Demiroren, s-a deplasat la București alături de alți oficiali ai forului pentru a-i propune lui Lucescu un contract de selecționer valabil pentru ultimele patru meciuri din grupa I de calificare la Cupa Mondială din 2018. Naționala Turciei se află, cu patru etape înainte de finalul preliminariilor CM, pe locul trei în grupa I, cu 11 puncte, cu două mai puține decât primele două clasate, Croația și Islanda. Turcia va întâlni Ucraina, în deplasare, la 2 septembrie, Croația, acasă, la 5 septembrie, tot acasă Islanda, la 6 octombrie, și Finlanda, în deplasare, la 9 octombrie.


Potrivit presei din Turcia, după despărțirea de Fatih Terim, la 26 iulie, Demiroren a discutat inițial cu tehnicianul echipei Beșiktaș, Șenol Guneș, și i-a făcut o ofertă pentru ultimele patru meciuri din preliminarii, însă propunerea nu a fost acceptată.

Conducerea TFF s-a orientat apoi către Mircea Lucescu și a decis să vină în România pentru a negocia cu acesta.

Cotidianul Hurriyet notează că dacă nu va accepta propunerea federației turce, Mircea Lucescu va semna cu Galatasaray, grupare la care ar putea ocupa funcția de director sportiv.

Naționala Turciei se află, cu patru etape înainte de finalul preliminariilor CM, pe locul trei în grupa I, cu 11 puncte, cu două mai puține decât primele două clasate, Croația și Islanda. Turcia va întâlni Ucraina, în deplasare, la 2 septembrie, Croația, acasă, la 5 septembrie, tot acasă Islanda, la 6 octombrie, și Finlanda, în deplasare, la 9 octombrie.

Mircea Lucescu a antrenat în Turcia echipele Galatasaray (2000-2002) și Beșiktaș (2002-2004).



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.0148 secunde